Algemeen

Hier wil ik u een algemene indruk geven over wat er mogelijk is.
Als u al specifiek idee heeft kunt u beter meteen contact met me opnemen.

Om het voor iedereen begrijpelijk te houden, beschrijf ik mijn websites in duidelijke taal. Dit houdt ook in dat websites worden geleverd met nederlandstaling commentaar. Voor de technische mogelijkheden verwijs ik u graag naar de pagina Technische Aspecten.

Globaal gezien zijn er drie soorten websites waarvoor u kunt kiezen.

 • Statische Website
  Een statische website is een website die bestaat uit een beperkt aantal pagina's. De inhoud van deze pagina's veranderd niet of zelden. Dit type website is zeer geschikt voor bedrijven die hun diensten via internet kenbaar willen maken.
  Wanneer hooguit elk half jaar aanpassingen nodig zijn kan gekozen worden voor een onderhoudscontract. Dit is in de meeste gevallen goedkoper dan een CMS*.

 • Dynamische Website
  Een dynamische website is een website die zeer vaak van inhoud wisselt. Hierbij kunnen webpagina's door gebruikers, al dan niet in een beveiligde omgeving, worden toegevoegd of veranderd. Hierbij wordt dus gebruik gemaakt van een CMS*.
  U heeft een dynamische website nodig wanneer u een of meer van onderstaande functies in uw website wilt verwerken.
  • Online Fotoboek
  • Weblog
  • Forum
  • Gastenboek
  • Ideal** Implementatie

 • Mobiele Website
  Dit type website is zeer geschikt voor bedrijven die hun diensten ook voor mobiele gebruikers met een smartphone kenbaar willen maken.
  Een mobiele website is een optimalisatie van uw bestaande website voor smartphone gebruikers. Wanneer uw kiest voor een mobiele website zorgt u voor een betere uitstraling en een kortere laadtijd van uw website voor smartphone gebruikers.
  Daarnaast kunnen specifieke mobiele functies gebruikt worden zoals plaatsbepaling (GPS), QR Codes en het direct bellen van een telefoonnummer. Voor meer informatie klik hier.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Wanneer u nog tevreden bent over uw huidige website maar vind dat deze niet goed gevonden wordt in zoekmachines kunt u ook kiezen voor alleen een zoekmachine optimalisatie.
Samen met u zal hierbij worden gekeken naar de huidige website, waarna deze zal worden geoptimaliseerd om beter leesbaar te worden voor zoekmachines. Hierbij wordt zowel naar de structuur als de inhoud van de website gekeken.
Daarnaast zal worden gekeken welke kansen er liggen om samenwerkingen aan te gaan met andere websites. Zoekmachines vinden uw website nu eenmaal belangrijker wanneer er van veel, liefst belangrijke, websites naar uw website wordt gelinkt.

*Content Management Systeem (CMS), een afgeschermde module op uw website waarop u online uw website kunt bewerken wanneer en zo vaak u wilt.
**Ideal, een online betalingssysteem dat werkt op basis van internetbankieren.