Mobiele Website

Een mobiele website is zeer geschikt voor bedrijven die hun diensten ook voor mobiele gebruikers met een smartphone kenbaar willen maken. Een mobiele responsieve website is een optimalisatie van uw bestaande website voor smartphone gebruikers. Wanneer uw kiest voor een mobiele website zorgt u voor een betere uitstraling en een kortere laadtijd van uw website voor smartphone gebruikers. Daarnaast kunnen specifieke mobiele functies gebruikt worden zoals plaatsbepaling (GPS), QR Codes en het direct bellen van een telefoonnummer.

Voordelen van een mobiele site:

 • Een kleinere website en dus snellere laadtijden voor uw bezoekers
  Hoewel uw reguliere website voor desktopgebruikers er misschien mooi uitziet kan dit voor de kleine beeldschermen van smartphones voor problemen zorgen. Tevens worden veel grafische elementen in Flash en Javascript slecht ondersteund door smartphones.
  Een mobiele site biedt hierin uitkomst door elke pagina te optimaliseren voor mobiel verkeer.
 • Bereikt een groeiende doelgroep
  Het aantal consumenten met een smartphone in Nederland groeit de laatste jaren sterk. Ook mobiel internet zal hierdoor in de toekomst een grotere rol gaan spelen. Met een mobiele website voorkomt u dat u bezoekers verliest door een slechte mobiele ervaring.
 • Biedt tal van nieuwe technische mogelijkheden
  Het voordeel van een mobiele website is dat de bezoekers van uw site ook mobiel zijn. Hierdoor kunt eenvoudig de locatie van de gebruiker opvragen en bijv. een op maat gemaakte routeplanner aanbieden. Tevens kunnen QR-Codes worden gebruikt om on- en offline marketing te integreren door bijv. een potentiële klant na de scan van een QR-code direct door te sturen naar uw mobiele actiepagina. Tenslotte kunnen de standaard functies van een mobiele telefoon worden aangesproken. Zo kan uw bedrijf worden gebeld met een druk op de knop in uw mobiele website.
 • Scoort goed in Google Local Search en Places
  Op smartphones is vaak de applicatie lokaal zoeken of Google Local Search geinstalleerd. Hierdoor wordt er gezocht naar bedrijven die in de buurt liggen waar de gebruiker zich nu bevindt. Mobiele sites krijgen in de ranking van de zoekresultaten hierbij voorrang. Dit betekent dat u met een mobiele site uw concurrentie voor kan blijven.