Reacties

Hieronder vind u enkele reacties van klanten van WS Webbuilding voor wie in het verleden een website is gemaakt of aangepast.

Triathlon Vereniging "De Triotters"

Na nu ongeveer 5 jaar te hebben samengewerkt met Wesley die de site van onze triathlon vereniging (de Triotters) heeft gemaakt kan ik wel concluderen dat we altijd een perfecte samenwerking hebben gehad en dat hij goed inspeelde op de door ons aangeven informatie voor op de site. Daar waar nodig was kwam hij met ideeën of andere mogelijkheden. Ik geloof zelfs dat wij met onze vereniging de eerste waren waarvoor Wesley een site heeft gemaakt. De samenwerking was prima.
Hans van der Hijden

09-02-2009 - triotters.nl
Ray Biemans

Wesley, een vriendelijke uitstralende jonge man, is meteen bereid meteen mij te helpen om mijn website te maken. Hij heeft dit gekoppeld aan professionele vakbekwaamheid. Ik ben er heel blij mee!

03-02-2010 - raybiemans.nl
AnyTime Events

Laagdrempelig en toch professioneel! WS Webbuilding is mede verantwoordelijk voor de succes van AnyTime Events omdat er meegedacht wordt met de opdrachtgever. Niets wordt aan het toeval over gelaten en er is oog voor detail. Bovendien is ook niks teveel gevraagd en wordt er binnen een zeer korte tijd het gewenste resultaat getoond. AnyTime Events prijst zich gelukkig dat het in zee is gegaan met deze webdesigner en raadt het iedereen aan!

03-10-2010 - anytime-events.nl
1,2...GO!

Nadat ik vorig jaar het besluit genomen had om een eigen bedrijf op te starten was de stap naar een eigen website vanzelfsprekend. Aangezien ik iemand ben die het liefst alles zelf doet had ik mijn handen vol met het organiseren en verbouwen van mijn nieuwe zaak. Een eigen website in elkaar zetten was daarbij voor mij te hoog gegrepen, maar vindt dan maar eens iemand die dat voor een redelijke prijs doet en daarbij goed luistert naar wat je als eind resultaat voor ogen hebt. Via een toevallige ontmoeting op een verjaardagsfeestje ben ik door iemand die ook net voor zichzelf was begonnen, gewezen op WS Webbuilding. Het contact was daarna snel gelegd en ik moet zeggen naar volle tevredenheid. omdat ik wilde vasthouden aan mijn (zelf ontworpen) huisstijl leek het me een moeilijke opgave voor Wesley om aan mijn hoge verwachtingen te kunnen voldoen, maar daarin heb ik ongelijk gekregen. Regelmatig liet Wesley me met goede ideeën en voorstellen zien dat het echt mogelijk was wat ik wilde, waar ik dacht dat we er vast zouden lopen. Een aanrader voor iedereen die een website wil laten bouwen. Wesley, bedankt!!

01-03-2011 - 1-2-go.nu
Tafel-Online

Via het wijkblaadje Blixemflitsen in contact gekomen met WS Webbuilding ofwel Wesley Snoeren. De eerste indruk was positief, Wesley had direct mijn vertrouwen gewonnen en ik twijfelde er geen moment aan dat hij in staat was mijn nieuwe (in mijn beleving complexe) website te bouwen.
In de 6 maanden dat we hebben samengewerkt heeft Wesley zich altijd professioneel en integer opgesteld, kwam met bruikbare input zonder door te drammen en nooit was het teveel gevraagd om even langs te komen. Ik ben erg tevreden over het resultaat en wil nog een drie-tal sites door hem laten bouwen.
Wim van der Klugt

31-05-2011 - tafel-online.nl