Webhosting

WS Webbuilding heeft zijn eigen webserver en kan dus ook zelf webhosting aanbieden.

Webhosting is een dienst die voor de bereikbaarheid van uw website zorgt. Zo wordt er gezorgd voor voldoende schijfruimte, wordt er ondersteuning aangeboden voor de belangrijkste scripttalen en toegang tot een database verleend.
Verder is er meer dan voldoende bandbreedte beschikbaar om uw website bereikbaar te houden, ook voor grote aantallen bezoekers. Indien gewenst zijn ook e-mailadressen op domeinnaam mogelijk (bijv. info@uwbedrijf.nl). Op e-mailadressen is standaard een instelbaar spam-filter actief zodat u gemakkelijk het overzicht kunt bewaren in uw (zakelijke) email.

De webserver(s) van WS Webbuilding zijn van A-merk top kwaliteit. Het systeem wordt volledig redundant uitgevoerd. Dit wil zeggen dat wanneer er bijvoorbeeld één harde schijf uitvalt, de andere schijven het automatisch overnemen.
Uit onderzoek* is gebleken dat een website gehost door WS Webbuilding binnen 50 ms reageert en zeker 99,9% van de tijd bereikbaar is.

WS Webbuilding kan webhosting voor een website op basis van inhoudelijke en/of capacitaire redenen weigeren. Webhosting is altijd mogelijk wanneer u uw website door WS Webbuilding laat bouwen of onderhouden.

WS Webbuilding biedt een aantal verschillende webhostingpakketten aan om zijn klanten precies te geven wat zij nodig hebben. Hierdoor betaald u nooit teveel.

*Onderzoek is uitgevoerd door Webbuddy.
WeBBuddy Website Monitor