Technisch

Onderstaand overzicht geeft een beeld van de technische mogelijkheden.

 • Scripttalen
  Voor het maken van websites maak ik gebruik van diverse scripttalen zoals PHP, SQL, AJAX en Javascript. Door van PHP gebruik te maken in combinatie met SQL kan gewerkt worden met MYSQL-databases. Daarnaast wordt Javascript vaak gebruikt voor het bouwen van de navigatie en weergave van foto's. Op technisch gebied kan ik vrijwel iedere website realiseren.

 • Beveiliging
  Indien u een deel van uw website wilt afschermen door bijv. gebruik te maken van gebruikersnaam en wachtwoord kan ik dit voor u realiseren. Ook kunnen meerdere rangen worden ingevoerd zodat u anderen toegang kunt geven tot het afgeschermde deel maar kunt voorkomen dat zij belangrijke instellingen kunnen veranderen.
  Verder wil ik u erop attenderen dat alles wat op het beeldscherm wordt getoont op een dergelijke wijze te kopiëren is. Zo kan ik niet garanderen dat er geen teksten en/of foto's van uw website kunnen worden gekopiŽerd. U kunt zich in dit geval natuurlijk wel beroepen op uw auteursrecht.

 • Programma's
  Voor het ontwikkelen van een website maak ik hoofdzakelijk gebruik van Adobe Dreamweaver en Adobe Photoshop. Dreamweaver wordt gebruikt voor het programmeerwerk en Photoshop voor het bewerken van afbeeldingen. Gebruik van Flash wordt zoveel mogelijk vermeden vanwege veiligheidsproblemen.

 • Compatibiliteit
  Uw website wordt na voltooïng uitgebreid getest in Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Daarnaast ga ik uit bij het design van de website van een minimale beeldscherm resolutie van 1024x768 pixels, hiermee is de website geschikt voor weergave op normale computer monitoren en laptops. Optioneel wordt de website volledig responsief opgeleverd waardoor ook voor mobiele apparaten (telefoon of tablet) de website optimaal wordt weergegeven.
  Wanneer andere eisen worden gesteld aan de website is dit uiteraard, na overleg, te realiseren.